Laboratoare de informatică


Şcoala dispune de 4 laboratoare de informatică dotate cu 86 de calculatoare, conectate la Internet. Un laborator este dotat şi cu video-proiector şi o imprimantă multifuncţională, iar altul dispune de o tablă multifuncţională.

Laborator de chimie


Laboratorul de chimie este dotat cu o gamă largă de substanţe şi ustensile pentru experimente, unde elevii pot lucra pe grupe, iar mesele sunt dotate cu instalaţie de apă şi de gaz. Laboratorul dispune şi de laptop şi video-proiector.

Laborator de fizică


Laboratorul pune la dispoziţia elevilor doua calculatoare, o imprimantă multifuncţională, doua telescoape performante, trusa de mecanică, truse de electricitate şi magnetism, trusa de optică şi o bibliotecă cu aproximativ 100 cărţi (culegeri, lucrări experimentale).

Laborator de biologie


Laboratorul de biologie dispune de laptop şi videoproiector, truse de microscopie şi disecţie, microscoape optice, preparate microscopice fixe, plânse de specialitate, atlase, preparate anatomice conservate, mulaje ale corpului uman şi mulaje vegetale şi o minibibliotecă.

Sală festivă


Sala festivă are o capacitatae de 100 de locuri şi este dotată cu sistem audio, videoproiector şi pian.

Sală de sport


Şcoala dispune de o sală de sport cu vestiare şi duşuri, echipament sportiv şi o sală de aerobic dotată cu aparatura fitness. În exterior există teren de baschet, volei, fotbal, o pistă de alergare 50m şi o pistă de săritură pentru atletism.

Bibliotecă


Biblioteca este o instituţie integrată în structura de organizare a unităţii de învăţământ care oferă un anumit volum de resurse pedagogice informaţionale : cărţi în limba româna şi engleză. Fondul este organizat pe domenii şi în ordine alfabetică : literatura româna şi universal, istorie, geografie, chimie, fizică, filosofie, pedagogie, psihologie, informatică, artă, civilizaţie şi cultura. Elevii se pot documenta pentru proiecte scolaresi pentru sesiunile de comunicări consultând dicţionare, enciclopedii, atlase, albume, etc.

Cantină


Cantina are o capacitate de 70 de elevi. Aici elevii pot servi un meniu variat la preţ accesibil. Cantina este dotată la standardele regulamentare impuse de legislaţia în vigoare şi lucrează cu personal calificat.

Cabinet Medical


Cabinet Psihologic